[website ontwerp] [website maken] [Start]
[Start]
[Page 1]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Start]

22 december 2014 / Uitbreiding van onze roedel

Vandaag is de laatste pup van onze twee nesten uitgevlogen... Enkel Nevi (dochter van Donna) én Nowa (dochter van Yzza) blijven nog over. Zij blijven bij ons wonen én zullen voortaan dus ook deel uitmaken van onze heidewachtelroedel. Meer info is te vinden op hun pagina (onder de knop honden). Als alles goed gaat, dan zullen zij ook later voor nakomelingen mogen zorgen.

1e plaats van rasgroep 7 / Beste van de rasgroep (BIG)

Beste van het Ras (BOB)

1e plaats Uitmuntend Jeugdklas (JCAC) én Beste Reu van het Ras (CAC)

21 december 2014 / Melle v.d. Kasteelbeemd "Liam" Beste van de Rasgroep

Vandaag is Melle v.d. Kasteelbeemd BJW'14, JW'14, NJK "Liam" naar de Kerstshow in Katwijk (Cuijk) geweest. En hij heeft daar weer prachtige resultaten behaald. Eerst won hij de Jeugdklas met een 1 Uitmuntend (JCAC). En nadien werd hij ook nog eens Beste Reu (CAC) en later Beste van het Ras (BOB)!!! In de late namiddag moest hij dan naar de erering...en daar werd hij nog eens Best in Group (BIG) van alle staande honden. En daarmee was hij bij de beste 10 van de 1903 honden! Een fantastische prestatie! Want in het verleden hebben nog maar enkele heidewachtels dit resultaat behaald. En Melle "Liam" is sinds vijf dagen nog maar één jaar oud. Hele knappe resultaten voor zo'n jonge hond. Wij zijn dan ook heel trots als fokker. Een dikke proficiat voor z'n baasjes!

16 december 2014 / M nest 2013 al 1 jaar oud

Hiep hiep HOERAAAAAA!!! Gelukkige verjaardag voor de pups uit ons M nest. Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ze geboren werden. Ons eerste nestje pups...het blijft speciaal. Malu, Mira, Mirko, Melle "Liam" en Minze hebben dan ook voor altijd een speciaal plaatsje in ons hart.

15 december 2014 / afscheid van de pups van Yzza

Vandaag zijn de eerste pups van Yzza (Yzza de la Lune v. Loenerhof) naar hun nieuwe thuis vertrokken. De komende dagen zullen ook de andere pups door hun nieuwe baasjes opgehaald worden. Het hele verloop van Yzza haar zwangerschap, de geboorte, het opgroeien van de pups...en het afscheid zijn na te lezen in het puppydagboek (onder het knopje pups).

14 december 2014 / Winner Show in Amerdam

Ongeloofelijk!!! Vandaag is Melle v.d. Kasteelbeemd "Liam" naar de Winner in Amsterdam geweest. En hij is daar vandaag Beste Jeugdhond, Reserve Beste Reu (Res.CAC), Nederlands Jeugdkampioen én Jeugdwinner 2014 geworden! Daarmee heeft hij z'n derde Kampioenstitel behaald: Melle v.d. Kasteelbeemd BJW'14, NJK, JW'14! En Let's Rock van Loenerhof "Ties", zoon van onze Storm (Multi Kamp. Summer Storm v. Loenerhof) werd vandaag Beste Pup van het Ras! Cyra van Hodenpijl, dochter van onze Murphy (Multi kamp. Mc. Murphy v. Loenerhof) behaalde een 1 Zeer Goed in de Tussenklas. Wij zijn ontzettend trots. Ook een hele dikke proficiat aan de fiere baasjes!

12 december 2014 / Melle v.d. Kasteelbeemd "Liam" weer Beste van het Ras!

Weer geweldig nieuws gekregen!!! Melle v.d. Kasteelbeemd "Liam" is vandaag Beste van het Ras geworden op de Holland Cup in Amsterdam. Wij zijn ontzettend trots! Wij willen zijn baasjes ook feliciteren met deze knappe prestatie.

24 december 2014 / Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

  

7 december 2014 / Melle v.d. Kasteelbeemd "Liam" Benelux Jeugd Winner!

Vanmiddag kregen we het leuke nieuws dat Melle v.d. Kasteelbeemd "Liam" vandaag op de Brussels Dogshow zijn eerste Kampioenstitel heeft behaald....Benelux Jeugd Winner!!! We zijn enorm trots! Melle is een reu uit ons eerste nestje pups (dec. 2013). Gerard, Mia en Judith, een hele dikke proficiat met jullie kanjer.

6 december 2014 / afscheid van de pups van Donna

Vandaag zijn de eerste pups van Donna (Delightfull Donna v. Loenerhof) naar hun nieuwe baasjes vertrokken. Morgen vertrekken ook de andere pups. Het hele verloop van Donna haar zwangerschap, de geboorte, het opgroeien van de pups...en het afscheid zijn na te lezen in het puppydagboek (onder het knopje pups).

"van de Kasteelbeemd" Heidewachtels

© v.d. Kasteelbeemd – Schriek 9 - 2910 Essen  |  Alle rechten voorbehouden

Startpagina

  

Nieuws

Startpagina

Welkom