[website bouwen] [website ontwerp] [Start]
[Start]
[Page 1]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[]

Delightfull Donna v. Loenerhof                                                                   Multi Kamp. Summer Storm v. Loenerhof

24 december 2015 / Prettige Kerstdagen én een Gelukkig Nieuwjaar

18 december 2015 / Internationale Show in Cuijk

Vandaag heeft Nio (nakomeling van onze Multi Kampioen Summer Storm v. Loenerhof en Delightfull Donna v. Loenerhof) deelgenomen aan de Internationale Show in Cuijk. Hij behaalde daar een 2 Zeer Goed in de Jeugdklas. Renate en Martin, proficiat met jullie knappe kerel! Wij zijn heel trots op jullie!

16 december 2015 / M-nest 2 jaar oud

Hiep hiep Hoeraaaa! Vandaag al 2 jaar oud! Wat vliegt de tijd. De emoties die door je lichaam gaan bij de geboorte van je eerste nest pups...zijn niet in woorden uit te drukken. Wat hebben we toen 8 weken genoten van deze lieve schatten. 

klik op de foto voor een filmpje van het M-nest (4 t/m 8 weken oud)

12 december 2015 / Internationale Show in Amsterdam

Vanmiddag kregen we een fantastisch berichtje! Melle v.d. Kasteelbeemd "Liam" heeft vandaag deelgenomen aan de Winner Show, en heeft daar een prachtige prestatie neergezet. De Winner is Nederlands grootste hondenshow en is ook één van de grootste rashondenshows in Europa. Liam is vandaag Beste Reu (CAC) én daarna nog eens Beste van het Ras (BOB) geworden!!! Hij behaalde de Kampioensschapstitel Winner 2015! Liam is bijna 2 jaar oud én dit is al zijn 8ste Kampioenschapstitel. Het is maar amper te omschrijven hoe trots wij zijn! Judith, Gerard, Mia & Esther, gefeliciteerd met jullie topper!

Ook Cyra van Hodenpijl (nakomeling van onze Multi Kampioen Mc Murphy v. Loenerhof) heeft vandaag deelgenomen. Zij behaalde een knappe 1 Uitmuntend in de Openklas én het res.CACIB. Hierbij willen wij dan ook Martin & Rita feliciteren met deze mooie prestatie!

7 december 2015 / Liefdevolle foto

Vandaag geen speciaal nieuws...maar gewoon een lieve foto! Zowel onze kindjes als de pups genieten van elkaars liefde en aandacht. Als fokker én als ouders vinden we het fantastisch dat onze kinderen en pups zo liefdevol met elkaar mogen opgroeien. Uiteraard zijn het maar de eerste 8 weken uit de pups hun verdere leven...maar deze fase is enorm belangrijk. Meer foto's en verhalen over de ontwikkeling van de pups zijn te vinden in het puppydagboek van het O-nest (onder de knop pups).

26 december 2015 / Nieuwe pups verwacht

Vandaag heeft Delightfull Donna v. Loenerhof een date gehad met onze Multi Kamp. Summer Storm v. Loenerhof. Rond 23 februari 2016 verwachten we pups uit deze combinatie (dit is een herhaalcombinatie van het nest van oktober 2014, voor foto's van die nakomelingen zie nakomelingenpagina onder de knop pups).

.

© v.d. Kasteelbeemd – Schriek 9 - 2910 Essen  |  Alle rechten voorbehouden

"van de Kasteelbeemd" Heidewachtels

Startpagina

  

Nieuws

Startpagina

Welkom