[website bouwen] [website ontwerp] [Start]
[Start]
[Page 1]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[]

Het was voor ons een heel zwaar jaar: in januari beginnen bouwen, enkele weken later heeft m'n stiefvader een zware hersenbloeding gekregen, in februari Donna verloren een paar dagen na de geboorte van haar nest, 13 pups met de hand moeten grootbrengen,... Toen de pups van Donna eindelijk zelfstandig konden eten werd ik ziek (veel overgeven en ontzettend moe). Ik dacht dat dit door de vele slapeloze nachten kwam en de overvloed aan emoties van de voorgaande periode. Maar ik bleek onverwachts zwanger te zijn van ons derde kindje. Dat is ook de reden waarom na het vertrekken van alle pups dit voorjaar even geen nieuwsupdates op de site zijn verschenen. Wij wilde even alle tijd in ons gezin steken. Ik probeer de komende tijd nog wat dingen aan te passen aan de site.

Wij wensen alvast iedereen fijne feestdagen in december én dat 2017 alles mag brengen wat jullie hartje maar kan wensen!!!

1 december 2016 / bevallen van ons derde kindje

Vandaag geen puppynieuws...maar babynieuws. Ons dochtertje Louise is geboren!

klik op de foto voor een filmpje van het M-nest (4 t/m 8 weken oud)

16 december 2016 / Ons M-nest 3 jaar oud

Hiep hiep Hoeraaa!!! Drie jaar al....de eerste pups die bij ons werden geboren. Dit vijftal, gaat voor altijd een speciaal plaatsje in ons hart hebben.

"van de Kasteelbeemd" Heidewachtels

© v.d. Kasteelbeemd – Schriek 9 - 2910 Essen  |  Alle rechten voorbehouden

Startpagina

  

Nieuws

Startpagina

Welkom