[] [] [Start]
[Start]
[Page 1]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Page 1]
[Page 1]
[Page 1]
[Start]

"van de Kasteelbeemd" Heidewachtels

12 december 2011 / hondenshow Wijchen

Vandaag zijn we naar de show in Wijchen geweest. Ik had alleen Murphy ingeschreven. Murphy had al z’n CAC’s al behaald voor het Nederlands Kampioenschap, maar omdat hij nog niet oud genoeg was moest hij nog een show doen nadat hij 27 maanden was geworden. Dat was vandaag dus.

En het was een succes…1eUitmuntend - res. CAC - res. CACIB. Hierbij is Murphy nu officieel graphicNederlands Kampioen!

 

10 december 2011 / Murphy op jacht

Vandaag ben ik gaan jagen met Murphy, samen met een groep jagers,  in de Provincie Limburg. Murphy werkte alsof hij al jaren in de praktijkjacht wordt gebruikt. Ik heb vandaag heel veel felicitaties gekregen van het jachtgezelschap. Hij deed het geweldig! Ik ben dus super tevreden.

 

20 december 2011 / Yzza is vrij van erfelijke oogafwijkingen

Vanmorgen zijn we voor het oogonderzoek naar de dierenarts geweest. Normaal gebeurd dit onderzoek op een leeftijd van 12 maanden. Maar omdat we Yzza in de toekomst voor de fok willen gebruiken, hebben we dit onderzoek nu al laten uitvoeren. Ik ben dan ook heel blij dat ze vrij is verklaard van erfelijke (aangeboren) oogafwijkingen.

Nog een leuk weetje…vandaag heb ik de kennelnaam officieel aangevraagd. Nu spannend afwachten of deze wordt goedgekeurd.

© v.d. Kasteelbeemd – Schriek 9 - 2910 Essen  |  Alle rechten voorbehouden

24 december 2011 / eerste nakomelingen van Murphy zijn geboren

Vandaag is onze Murphy (Kamp. Mc Murphy v. Loenerhof) vader geworden! Trotse moeder is Joy (Kamp. Ceres Joy van ‘t Eyck toe Balij), er zijn 7 pups geboren, na een zware bevalling. Jammer genoeg is het eerste pupje (een teefje) dood geboren. Het heeft tijdens de bevalling te lang vastgezeten in het geboortekanaal. De overige 6 reuen maken het goed. De gewichten liggen tussen 350 en 460 gram. Voor meer info, kijk op www.hodenpijl.nl

Startpagina

  

Nieuws

Startpagina

Welkom